Ideal
FOGLALJ IDŐPONTOT ÉS AJÁNDÉK SWAROVSKI KÖVES FÜLBEVALÓT ADUNK VÁSÁRLÁSKOR!
Foglalj időpontot és ajándék gyémántot adunk vásárláskor!

RÓLUNK

Karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk gyártására specializálódtunk, mert azt tapasztaltuk üzleteinkben nagyon sokszor, hogy egyéni elképzeléseitek alapján szeretnétek elkészíttetni a karika és eljegyzési gyűrűiteket. Kevés a választék is egy hagyományos arany-ékszer üzletben és az egyéni elképzelésekre nincs mód és nincs lehetőség megvalósítani.

rolunk-1.jpg

Ezért arra gondoltunk ezen segíteni szeretnénk nektek, létrehoztuk a CAPRI Karika és eljegyzési gyűrűk üzletét és bemutató termét Budapesten a 1094 Ferenc Krt 27 szám alatt vagyunk, az arany nagykereskedések centrumában.

Olyan 6 arany- ékszert gyártó gyárral kötöttünk szerződést, akik kiváló minőségben tudják kidolgozni az eljegyzési-és karikagyűrűket.

Bemutató termünkben egyszerre egy időben, csak veletek foglalkozunk, azt szeretnénk, ne zavarjon senki minket a megbeszélésünkön, hiszen egy életre szóló, sok örömet és boldogságot jelentő eljegyzési vagy karikagyűrűt kívánunk megalkotni számotokra.

rolunk-2.jpg

Ezért is nem egy plázai üzletben találkozunk, ahol erre a nyugodt légkörre nem lenne lehetőség.

Bejelentkezés alapján bármikor lehet jönni hozzánk, amikor 1 akár 2 órát is eltölthetünk az igényeitek megbeszélésével.

Ha igény van rá ötvöseink is itt lesznek a megbeszélésen.

Fiatalos lendületes szakmailag felkészült, lelkes csapat segíti a bemutató termünkbe érkező érdeklődőket.

Azt a célt tűztük ki, hogy a karika és eljegyzési gyűrűk területén, hogy Magyarországon a legnagyobb választékot tudjuk mintakészletben bemutatni nektek, hogy az egyéni elképzeléseiteket ezek alapján is minél könnyebben tudjuk realizálni.

A mintadarabok száma több mint ezer, melyeket könnyedén rendszerezve tudjátok bemutató termünkben áttekinteni.

Lehet a minták közül is választani, de lehet azoktól teljesen eltérő ötleteket is elmondani, azokat is meg tudjuk valósítani. Ha külföldön látott és megszeretett karikagyűrűt szeretnél, hozd el a fotóját, meg fogjuk valósítani számotokra.

Várunk Szeretettel!

CAPRI KARIKA ÉS ELJEGYZÉSI GYŰRŰK CSAPATA